Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa
Suiker werkt verslavend en teveel suiker maakt ziek

FED UP - Official Trailer

Een wereldwijd probleem van stijgende obesitas

In de documentaire 'Fed Up' trekken de filmmakers hard van leer tegen de Amerikaanse voedselindustrie. Het is een documentaire die de perceptie over suiker en voedingsmiddelen grondig moet bijsturen. De makers willen hetzelfde effect nastreven dat 'An Inconvenient Truth' van Al Gore had op de perceptie over klimaatverandering.

'Fed Up' kijkt naar het wereldwijde probleem van stijgende obesitas en obesitas gerelateerde ziekten. De film tracht decennia van desinformatie over voedingsmiddelen, industrie gesponsorde diëten en lichaamsbeweging, goede en slechte calorieën en veel meer recht te zetten. "In de strijd tegen obesitas is vet niet de eerste vijand, maar wel suiker", zegt de wetenschappelijk adviseur van de film Robert Lustig. Dat standpunt wint steeds meer aanhang binnen de wetenschap.

De film claimt dat de fastfood-ketens en de makers van verwerkte voedingsmaaltijden meer suiker hebben toegevoegd aan "vetarm" voedsel om ze beter verteerbaar te maken. De toename van suiker is niet alleen een probleem voor lage-inkomensgroepen, die vaak worden geassocieerd met voedingsgerelateerde gezondheidsproblemen, maar voor alle niveaus van de samenleving zeggen de filmmakers.

FED UP - Official Trailer ...Zeker kijken

Prebiotica herstellen het evenwicht

VIANESSE pre-biotische kauwdrops binden niet de strijd aan tegen de Candida , ze voeden de goede bacterien die daardoor toenemen in aantal en volume en bijgevolg je lichaam beter gaan voeden in plaats van vergiftigen (zoals de Candida-schimmel doet)

Een goede darmflora is noodzakelijk voor een goede weerstand en een gezonde stofwisseling. Bij de meeste mensen is de darmflora verslechtert als gevolg van het gebruik van antibiotica of andere medicijnen, verkeerde voedingsgewoonten en stress.

We ship all over Europe

Vianesse

+suikerverslaving
+geraffineerde
+candidaschimmel
+prebiotische
+kauwdrops
+vianesse shape
+diabetes
+overgewicht
+obesitas
+diabetes type 1
+diabetes type 2
+witte dood
+BMI
+body mass index
+buikomtrek
+buikvet


Impressum Vianesse Partner Verkoopsvoorwaarden Vianesse

Vianesse partner Brainfit , sterk product ivm bestrijding van de gevolgen van suikergebruik : Prebiotische Kauwdrops en Eiwitrijke Shape --- Suikerziekte --- Diabetes --- Type1 --- Type 2 --- Obesitas --- Suikerverslaving --- Overgewicht --- BMI --- Buikomtrek --- Gezondheidsrisico